Steve Jobs (edició en català) by Walter Isaacson

Steve Jobs (edició en català)

By Walter Isaacson

 • Release Date: 2011-10-28
 • Genre: Biografías y memorias
Score: 4.5
4.5
From 80 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Després d'haver entrevistat en més de quaranta ocasions a Steve Jobs en els darrers dos anys, a més d'un centenar de perdones del seu entorn, familiars, amics adversaris i col·legues, aquesta és la biografia definitiva d'un del icones indiscutibles del nostre temps, la crònica de l'agitada vida i abrasiva personalitat del geni de qui la seva creativitat, energia i perfeccionisme ha revolucionat sis industries: la informàtica, el cinema d'animació, la música, la telefonia, les tabletes i l'edició digital.

En un món que busca com construir les bases d'una economia digital, Jobs és un símbol de l'inventiva i de la imaginació pràctica. Conscient que la millor forma de crear valor en el segle XXI és connectar la creativitat amb la tecnologia, va fundar una empresa en la que impressionants salts de la imaginació van de la ma amb espectaculars fites tecnològiques. Tot i que Jobs va col·laborar amb el llibre, no va voler cap control sobre el contingut, ni tan sols el dret a llegir-lo abans de la seva publicació. No va defugir cap tema i va animar a la gent que coneixia a parlar amb franquesa: "He fet moltes coses de les que no em sento orgullós, com deixar la meva novia embarassada als vint i tres anys i com m vaig comportar en aquell moment, però no hi ha cap cadàver al meu armari que no pugui sortir a la llum".

Jobs parla amb sinceritat, a vegades brutal, de la gent amb la que ha treballar i contra la que ha competit. De la mateixa manera, els seus amics, rivals i col·legues ofereixen una visió sense edulcorar de les passions, els dimonis, el perfeccionisme, els desitjos, el talent, els trucs i l'obsessió per controlar-ho tot que modelen la seva visió empresarial i els innovadors productes que ha aconseguit crear.

Jobs podia desesperar als que l'envoltaven. Però la seva personalitat i els seus productes han estat sempre interrelacionats, igual que el hardware i el software d'Apple formen un potent sistema integrat. La seva historia, per tant, és plena de lliçons sobre innovació, caràcter, lideratge i valors. L'historia d'un geni capaç d'enfurismar i seduir a parts iguals.

Reviews

 • GENIO

  4
  By SERRAGRUP
  Son las memorias de un auténtico genio.
 • Gran llibre!!!

  5
  By Pepbadia
  m'alegro de no haver fet cas de les critiques a la traducció en català. Paraules com maquinari, programari, etc, xoquen el primer dia però després fins i tot les vius i veus a l'ordinador quan et poses el sistema en català. Le llegit tot al iPhone en menys de dos mesos. En paper fa 15 anys que no acabo un llibre!!!!! Recomanat!!!!
 • Llibre i Traducció

  2
  By Joan Borregà
  He comprat el llibre en paper. O a l'escriptor és molt dolent o al traductor al català l'haurien de detindre. També els meus records més sincers per la editorial Rosa dels Vents per permetre la sortida amb aquesta qualitat, suposo que en Jobs d'entendre el català i per l'afany de perfecció que mostrava n'estaria la mar de content amb el resultat.
 • Sensacional, pero amb molts errors en l'edició.

  5
  By XeviFoo
  Un llibre extraordinari que ofereix una visió mes rellevant del personatge d'Steve Jobs. Obviament al ser una biografia autoritzada mai sabrem del tot la veritat. Un llibre indispensable per ententendre la persona, l'empresa i el que ens depara el futur urilitzant les eines que ell va ajudar a crear . I al capdavall l'Steve mai faria un llibre que fos "una merda". Una font d'inspiració aquest home.
 • Presios...

  5
  By Gbrianso
  Tot amant d'apple ha de llegirlo...
 • Gran Llibre, Pèssima traducció

  2
  By Carles de Tiana
  Un gran llibre, una pèssima traducció. I terribles errors tipogràfics en l'edició digital. FELICITATS A L'AUTOR. ZERO ALS TRADUCTORS I ALS TIPÒGRAFS, Tot i que sense ser un erudit que parlo, escric i llegeixo l'anglès quasi com un nadiu, vaig optar per la traducció catalana per militància... Per donar rellevància a la nostra llengua i augmentar les vendes de l'edició catalana. UN GRAN ERROR. Poques vegades he vist una traducció tan dolenta (potser les presses?). En Jobs s'esfereiria si hagués estat capaç d'entendre el català. Com es poden posar tants guionets de trencament de línia si la gent escollirà dissenys i tipus variables de mida de lletra? IGNORÀNCIA TECNOLÒGICA DELS RESPONSABLES DE LA TIPOGRAFIA? Com es por traduir "Prospectus" per "prospecte" com si fos un medicament? Traductors, sisplau assesoreu-vos en un diccionari d'economia (un Prospectus és un fulletó per inversors...). O com podeu deixar frases inconnexes cada 2 x 3, que has d'intuir? O com podeu arribar a dir TENIR DE. O com podeu deixar que alguna NY quedi afrancesada com a NG? O com podeu fer ús erràtic de "per/per a". Agrairia que reviséssiu la traducció i l'edició i que actualitzéssiu als qui l'hem comprada... Un mal servei a la nostra llengua, I thank the author for his excellent job, and I thank Mr. jobs for having existed and changed the world and our lifes. Carles
 • Bo, s'em ha fet curt, però...

  4
  By Vei
  El que m'ha decebut una mica es algún aspecte de la traducció: d'una banda es tradueixen termes que no faría falta (que s'hagues agraït tenir, com a mínim una referencia al original) en alguns moments s'inclouen les frases originals, però no s'entén quin criteri s'ha fet servir per decidir quines i quines no... Hi han coses que son intraduibles, o que si es tradueixen s'ha de donar l'opció al lector de decidir quin dels sentits vol entendre (citant la frase original) D'altra banda, s'hagues agraït que part dels esforços gastats en traduir termes incomprensibles (algú a mencionat ja el de "furoner" per "hacker" ) s'haguessin destinat a repassar el text que està farcit de errors tipografics que fan mal a la vista (vull suposar que les faltes que he vist en formen part) M'agradaría rellegir-me'l mes endavant i m'agradaría fer-ho en català, però si no es corregeixen aquests temes, crec que ho faré en anglés...
 • Molt bo

  5
  By Rcg478
  Gran biografia, molt equanim, et fas un retrat de qui era, per lo bo i el dolent
 • No funciona

  5
  By Jordiku1
  El llibre després de sincronitzar a l'Ipad funciona, però al tancar l'aplicació i tornar-la a obrir, el contingut ja no hi és i surt la barra de càrrega buida com di hagués de començar a descarregar-lo de nou. Llàstima. i també dir-li al tal Bruce de la crítica de dalt o de baix, no sé, que la ignorància és molt atrevida, i que no ofèn el que vol sino el que pot, i ell només genera als catalans una pena del mes profunda. Pobre noi! no dóna mes de sí.
 • Mes papistes que el Papa

  4
  By eDarius
  El llibre esta be pero la traduccio de les paraules propies del sector es penosa, algunes com "hacker" per "furoner" les he tingut que anar a buscar a l'edicio original per entendra el que volien dir.

keyboard_arrow_up