Tu no ets una mare com les altres by Albert Vitó i Godina & Angelika Schrobsdorff

Tu no ets una mare com les altres

By Albert Vitó i Godina & Angelika Schrobsdorff

  • Release Date: 2016-11-30
  • Genre: Biografías y memorias
Score: 4
4
From 9 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

«La meva mare era tan complicada com un trencaclosques de mil peces, i jo en vaig haver de reunir tots els fragments i fer-los encaixar.»
Angelika Schrobsdorff

Angelika Schrobsdorff reconstrueix la vida real i inconformista de la seva mare, l’Else, una dona nascuda en una família de la burgesia jueva de Berlín que viurà de ple els «bojos anys vint» i que tindrà tres fills de tres pares diferents, fidel a les dues promeses que es va fer de jove: viure la vida amb la màxima intensitat i tenir un fill amb cada home que estimés.
Amb passió però sense compassió, amb empatia i admiració, però alhora amb una mirada crítica, Angelika Schrobsdorff ho explica amb dues veus diferents: la de la dona adulta, que coneix fins al fons l’ànima humana i, per tant, no jutja, i la de la nena i l’adolescent que reviuen els records d’aquella mare tan poderosa.
Tu no ets una mare com les altres és una potent història real d’una mare fascinant i forta però al mateix temps plena de debilitats i contradiccions.
500.000 exemplars venuts a Alemanya. Premi dels Llibreters de Madrid al millor llibre de l’any.

Reviews

  • Tu no ets una mare com les altres

    5
    By Pic roig
    Una història biogràfica, ambientada a l'Europa entre guerres.Les conseqüències antisemites i nacional socialistes de la segona guerra mundial.Una joia humanista i realista exposada amb tota la sinceritat,assumint les contradiccions de la vida.Les relacions mare i fills....Tres generacions . No et deixarà indiferent !!!

keyboard_arrow_up